Förströelse på nätet

Internet är en stor plats. Man kan hitta mycket att göra. Lite för mycket, ibland får man beslutsamhetsångest. Vad är de bästa förströelserna på nätet när man bara vill göra ingenting och samtidigt och ha roligt?

YouTube

Visst, det finns mycket skräp på YouTube. Men också en flertal guldklimpar. Man behöver inte bara se på videos där folk ramlar och slår sig. Det finns faktiskt mycket som kan underhålla och samtidigt ge kunskap.

En populär kanal är TedTalk. Där får privatpersoner och offentliga profiler hålla tal som berör olika ämnen. Är man intresserad av biologi kan man lära sig mer om naturen och människan. Har man en passion för vetenskap och rymden ska man definitivt leta upp föreläsningarna av Neil DeGrasse Tyson.

Forum

Det finns forum där man kan prata om allt möjligt, som Flashback. Sedan finns det forum som har väldigt specifika. Har man problem och vill prata av sig efter en dålig dag finns det alltid folk på nätet som är villiga att lyssna och ge råd.

Eller så kanske man har hittat en ny passion i livet och vill lära sig mer och träffa likasinnade. Hitta ett forum som handlar om det nya intresset och man kommer snabbt att få nya vänner som man kan utbyta erfarenheter och nyheter med.