iPhone Skal och fodral

Många idag känner att iPhonen är ett måste att ha med sig var man än är, och många gillar även att utsmycka dem med snygga och praktiska skal eller fodral.

photodune-4935134-like-on-iphone-xs

Ett av de mest populära och vanligaste sätten att sätta sin egen prägel på sin iPhone är att köpa ett skal till den och det finns så många olika designer att välja mellan att man knappt vet var man ska börja, men börja någonstans måste man och många väljer att börja med fodral till sin iPhone.

Är man en riktig friluftsmänniska är det bra att ha ett ordentligt skydd till sin mobil och det är just vad man får med LifeProof Fre Case. Det ger ett utmärkt skydd mot vatten, stötar och smuts. Det klarar av ett djup på två meter under vattnet i upp till en timme, TouchID fungerar med skalet på.

Många gillar att kunna kombinera mobilen med plånboken och det finns flera alternativ för de som vill kunna göra just detta. iLuv Jstyle Wallet är ett plånboksfodral som är tillverkat att starkt och tåligt läder, man behöver inte ens ta ur telefonen ur fodralet för att kunna använda det. Det fungerar även bra som ett stötskydd. Plånboken rymmer nio kort och har naturligtvis även ett fack för sedlar.

Är man mer intresserad av själva utseendet än speciella funktioner kan man istället designa ett eget skal. Beroende på vilken modell man har kan man få designa ett skal i vanlig hårdplast, ToughCase, eller till och med läder. Man börjar oftast med att välja en bakgrundsfärg och sedan kan man ladda upp en egen bild som man vill ha på skalet. Vill man lägga till text så går det självfallet bara bra, men man är ofta begränsad till ett fåtal typsnitt, så vill man ha ett specifikt typsnitt får man se till att det är med på bilden istället.