Köpa böcker på nätet

Alltså böcker är ju något du köper i bokhandeln eller lånar på bibliotek. Möjligen lyssnar du enbart på ljudböcker via en app? Hur som helst så är böcker och skriven text coolt och populärt idag. Faktum är att online uppköp gagnar också litteraturen.

Lyssna eller läsa?

Ljudböckers popularitet har ökat kraftigt de senaste åren. Ljudböcker ökar möjligheterna att ta till sig texten. Men väldigt många föredrar fortfarande att ha en fysisk bok i sin hand. I synnerhet kontakten mellan fingrar och bokens blad är konkret och tillfredsställande. Kanske en liten markering i marginalen där texten var speciellt fascinerande? Eller ett gammaldags bokmärke vid uppslaget du nyss läste?

Men ljudboken då! Du kan tömma diskmaskinen, rasta hunden och vila med slutna ögon samtidigt som du njuter av en bok. Vilken lyx även det är. Glöm dyslexin, glöm trötta ögon och bristen på en lugn stund i soffan.

Bokbranschens succéår

Faktum är att böckers popularitet ökar. Vi ser en kraftig ökning i statistiken vad gäller ljudboken. Men tilläggas kan att även tryckta böcker ökat i försäljning. Böcker öppnar världar och hjälper oss att förstå varann bättre. Böcker informerar men böcker hjälper oss också att slappna av, chilla.

ta en titt här på kombinationen ljud och text: läckert med all-in-one (allt i ett), ljud, text och fängslande innehåll!