Skapa rätt bas för ditt smink

Vi är många som sminkar oss. Därmed vet vi att det är många trender att följa. Dessutom är det lätt att bara lyssna på vad andra säger. Något vi däremot kan glömma bort är att skapa rätt bas för vårt smink och ansikte. Därför har vi plockat fram några länkar som hjälp på vägen, oavsett om du är helt ny på smink eller om du är van vid en glammig sminkning men fortfarande vill arbeta på din bas och hudvård.

Sminkbas

När vi sminkar oss vill vi gärna att det ser bra ut. Detta mål är lätt att uppnå med både hudvård, men också använda rätt bas. Du behöver veta din hudtyp, vilket kan vara svårt för den ovane.

Som tur är kan du göra hudvårdstest online eller i många sminkbutiker. Nästa steg är produkter. Genom att söka online kan du hitta många olika basprodukter med allt från primer till puder till ett bra pris. Du behöver även lära dig att applicera produkterna rätt.

Som tur är finns det många guider för en no makeup-makeup look, så att du kan lära dig hemifrån i din takt. För om du känner att du ser bra ut, så kommer du att må bra, och allt blir bättre med rätt bas.